Tanıtım, Afiş ve Logolarımız

22.09.2020 218

Din Kültürü öğretmenimiz Rabia YERLİKAYA'nın yürütücüsü olduğu Ahenk İçinde  e-Twinning projesinde 8.Sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan afiş ve logolardan oluşan videosu aşağıdadır.

Projemizin Amacı: Nerdeyse tüm öğrenciler farklı kültürleri merak ediyor. Projemiz onlara bu şansı sunacak. Hem ortak okul, mutfak, müzik,sanat ve turistik yerler hakkında bilgi vermeye başlayacak. Posterler yapacağız, web 2.0 araçlarnı kullanacağız, bloglar yapacağız ve insanların farklı ülkeler,bölgeler ve kültürler hakkında bilgi edinmesini sağlayacağız.

Purpose Of Our Project: Almost all students are curious about different cultures. Our project will offer them this chance. It will begin to provide information on both the partner school, cuisine, music, arts and tourist attractions. We will make posters, use web 2.0 tools, create blogs, and let people learn about different countries, regions and cultures.